Szponzorált tartalom

Szép függöny

Akik nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a megjelenésüknek, azok jól tudják, hogy mennyire fontos az összhang a siker érdekében. Ez nincs másképp a lakásunk megjelenésével sem, mivel csak akkor tudnak érvényesülni a különböző elemek. Például a függöny önmagában is szép lehet, ám ha nem passzol a szőnyeggel, a bútorok színével vagy a fallal, akkor sokkal inkább zűrzavar keletkezik.

Mielőtt kiválasztjuk a terméket, érdemes kiindulni a lakásunk felépítéséből és jellegzetességeiből. Egy jól kiválasztott függöny még arra is képes, hogy növelje a teret, ha szeretnénk. A hosszú függöny magasítja, a széles szélesíti a szobát, ezért ez alapján is dönthetünk.

Ha vannak akadályok az ablak alatt vagy mellett, az is korlátozza a választási lehetőséget. Miután figyelembe vettük a formaságokat, már koncentrálhatunk a stílusra és a színekre, mert az lesz a leginkább szembetűnő tulajdonsága a függönynek. Minden lakás más, ahogyan a benne zajló életek is másképp alakulnak, de mindegyik otthonban ugyanolyan fontosak a berendezési elemek harmóniája.