Alufelni tisztítás

Egy nagyobb esőzés után rendkívül zavaróan tud hatni, amikor rápillantunk az autónkra és azt látjuk, hogy teljesen összekoszolódott. Minek lemosni, mert úgyis olyan lesz megint, gondolhatnánk, de a természet erői komolyan munkálkodnak, ami gyorsan megjelenhet rozsdafoltokként az alvázon. Az alufelni tisztítás elvégzésére mindig fordítsunk elegendő figyelmet, ugyanis ez a rész szinte közvetlenül ki van téve a szennyeződéseknek.

A kerekek gyorsan felcsapják a vizet, sarat, valamint a fém hamar felforrósodik a tűző napsütésben. Nem beszélve a téli időszakról, amikor az alufelni tisztítás jóformán rendszeresen meg kell történjen, a maró sós közeg miatt, amit az utak csúszásmentesítésénél használnak.

A lehetőség adott, hogy egyúttal alapos gondját viseljük a járműnek, miközben a természetet is óvjuk. Az alufelni tisztítás biológiailag lebomló készítményekkel hosszú távú védelmet biztosít, miközben csökkenti az ökológiai lábnyomunkat. Kíméljük a bolygót és mentsük meg a környezetünket, hogy abban sokáig egészségesen és boldogan élhessünk.