Szponzorált tartalom

Növényi fehérjepor

Sokaknak furcsa lehet egy olyan jó fehérjeforrásról hallani, aminek semmi köze nincs az állati eredetű táplálékokhoz. Pedig van ilyen, a beeyo.hu webáruházban beszerezhető növényi fehérjepor ideális termék a vegetáriánusoknak, de testépítőknek és komolyabban sportoló személyeknek egyaránt. Kifejezetten tanácsos ezt szedniük, ugyanis táplálékkal egyszerűen képtelenség annyi fehérjét bevinni a szervezetbe, amennyire sportolás után szükség lenne.

A webáruházban megvehető fehérjekészítmény koncentráltan tartalmazza a testnek értékes fehérjét, valamint olyan fontos adalékokban bővelkedik, amelyek miatt a szálkásítás időszakában még a tej, tojás, marha fehérje fogyasztása mellé is érdemes beilleszteni.

Magas BCAA aminosav tartalma van, ami diéta alatt segít megtartani az izomtömeget. Továbbá, értágító hatású, csökkenti a vérben lévő zsírok szintjét, illetve támogatja a zsíranyagcserét is. Amennyiben belép a weboldalra, akkor minden fontos információt elolvashat a növényi fehérjepor tulajdonságairól.