Szponzorált tartalom

Tömörfa ágy

Egy egész napos fárasztó munka után nincs jobb, mint kicsit hátradőlni az ágyban és kipihenni magunkat. Természetesen az örömünk csakis akkor lehet teljes, ha a fekhely kiszolgálja az igényeinket. Pontosan erre szolgál a tömörfa ágy, ami stabil merevítéssel rendelkezik, hogy a hátunk minden körülmények között egyenes legyen. Már csak az ideális matracra van szükségünk és dőlhetünk is hátra, mert reggel fitten fogunk felébredni. A hálószoba összes eleme a feltöltődést kell szolgálja, ahogyan a tömörfa ágy is. Válasszuk meg ezért okosan a bútordarabokat!

Adjunk az összhangra, ami kiemelt jelentőséggel bír és ne feledjük el, hogy a világos színek nem megfelelőek a pihenés szempontjából, hiszen azok élénkítik az embert. Igyekezzünk nyugtató és kellemes, halványabb árnyaltokat alkalmazni. Ha a falnak a festése megfelelő, a tömörfa ágy típusát kell még kiválasztani. Létezik ágyneműtartós kivitelben is, ráadásul megrendelhető egyszemélyes heverő vagy franciaágy típusban egyaránt.

Ne kapkodjuk el a döntést, mert a kiváló alapanyagokból megalkotott termék, akár egész életünk során velünk maradhat! Ha adunk a minőségre, a Pfiffer bútorszalon honlapján tanácsos alaposan körülnézni. A cég által készített elemek mindegyike magyar alapanyagokból és hazai szakértelem mellett születik meg. A gondosan kiválogatott fákat nagy figyelemmel kezelik, szabad levegőn, majd szárítóba helyezve szabadítják meg a nedvességtartalmától, hogy dolgozni lehessen velük.

A Pfiffer bútorszalon felületén számos megismételhetetlen szekrény, ágy, komód található, de a dohányzóasztalokban sincs hiány. Választékos fafajtákkal dolgoznak a mesterek. A palettában szerepel a bükk, tölgy, kőris, vadcseresznye és a dió is. A speciális lakkok alkalmazásának hála, az erezet kiemelést kap, ami csodálatos külsőt kölcsönöz a tárgyaknak. A Pfiffer bútorszalon bárhonnan elérhető online, ezért nem jelenthet problémát a vásárlás. Ne kapkodjuk el a rendelést, hanem csak okosan és megfontoltan végezzük azt, hiszen még az unokáinkat is kiszolgálhatják a tartós szerkezetek!