Szponzorált tartalom

Takarítógép kölcsönzés

Sok háziasszony kesereg amiatt, hogy nincsen pénze venni egy igazán modern takarítógépet, pedig a porszívója nem tudja kiszívni a szőnyeg mélyén lévő szennyeződéseket. Ilyenkor jó alternatívának bizonyulhat a takarítógép kölcsönzés.

Csupán tárcsázni kell a +36 70/300-1980-as telefonszámot, ahol az ügyintézővel meg lehet beszélni, hogy pontosan mikor lenne rá szükség. Így válik lehetségessé a megadott napon a takarítógép kölcsönzés. A szakemberek kiszállítják a helyszínre, illetve a munka elvégzése után vissza is viszik.

A szolgáltatás Budapest területén belül érhető el. A bérlési időtartamot pontosan be kell tartani. A helyszínen megtörténik a használat elmagyarázása. Gond esetén azonnal fel kell hívni a vállalatot. A takarítógép kölcsönzés különösen népszerű az ünnepek (pl. húsvét, karácsony) előtt. Ilyenkor minél hamarabb kell időpontot foglalni.

A bérlés rengeteg előnnyel jár, hiszen megtörténhet a fertőtlenítés is. Ez nagyon praktikus, ha valakinek például porallergiája van. Ahol kisgyerekek is élnek, ott szinte kötelező a mélytisztítás.