Szponzorált tartalom

Gerard

Gerard

Keresi a megfelelő háztető megoldást? Sajnos az áremelkedés az építőiparban is megfigyelhető, éppen ezért fontos, hogy megismerjen minden lehetőséget, ami a rendelkezésére áll. Ha már hallott a cserepeslemezek nyújtotta előnyökről, de valamiért tartózkodik tőle, akkor most egy olyan megoldást szeretnénk bemutatni, ami már biztosan elnyeri a tetszését!

A Gerard tetők alapvető tulajdonságaikban megegyeznek a hagyományos lemeztetőkkel, de tartósságuk és megjelenésük további előnyöket kínálnak! Egyszerű és gyors felszerelés, könnyű anyag, mégis sokkal természetesebb hatást kelt és masszívabb. Esztétikus, tűzálló és jégálló, zajcsökkentett kivitelben elérhető.

A Gerard jellegzetessége a kőszórt kivitel, amely plusz bevonatot képez a lemezen, ezzel is meghosszabbítva élettartamát. 50 év garancia jár minden elemére, ami vetekszik a hagyományos tetőcserepek élettartamával. Rövid idő alatt elkészülhet a tető, köszönhetően ennek a fantasztikus megoldásnak, amely egyesíti a megbízhatóságot, a minőséget és olcsóbb, mint a megszokott tetőfedési rendszerek.

Amennyiben építkezik, de nem szeretne abba a csapdába esni, hogy hónapokkal elhúzódik az építkezés, mert a drágulás miatt belassul a folyamat, akkor megnyugodhat, mert a Gerard tetőrendszer minden szempontból praktikus!

Ár-érték arányban magasan viszi a prímet, néhány nap alatt elkészülhet a tető, amivel együtt zárttá teheti épülő otthonát. Ne tévesszen meg senkit az, hogy mennyivel egyszerűbb a kivitelezés ezekkel a rendszerekkel, mert ez semmilyen hátránnyal nem jár, ellenben számos előnyt biztosít felhasználói számára.

Bár nem túl gyakran, de néhány évtizedenként, pontosabban mikor az előző tető kiszolgálta magát, muszáj sort keríteni a tető felújítására. Az árak mindig meghatározó szerepet töltenek be, bármilyen építőanyagról beszélünk, de ennek nem kell a minőség rovására menni! A Gerard tető garanciális megoldásaival sokkal könnyebb lehet a tetőépítés, ugyanakkor olyan háztetőt biztosít, ami ellenáll a szélsőséges időjárásnak, megjelenése igényes, esztétikus. Hétszeres alumínium ötvözettel vannak bevonva, zajcsillapítással rendelkeznek, környezetbarát és költséghatékony!