Szponzorált tartalom

vitorlázás balaton

vitorlázás balaton

Nem csak egyéni hajózáshoz ajánljuk a következő lehetőségeket, hanem azért is mutatjuk be a FüredYacht Charter nyújtotta megoldásokat, mert csapatépítéshez is klassz programokkal tudnak szolgálni!

Ha idén még nem került rá sor, akkor ideje lehet elkezdeni szervezgetni, akár csak gondolatban a csapatépítőt. Ha nem egy megszokott programra vágytok, hanem szeretitek a kalandokkal teli programokat, abban az esetben a vitorlázás Balaton kifejezés alatt érdemes keresgélni! A füredi charter olyan vitorlástúrák sokaságát kínálja az érdeklődők számára, amelyek között bárki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő megoldást.

Még hogyha nem is több napos, hanem egynapos túrák felé hajlotok, akkor is szuper lehetőségekkel találhatjátok szembe magatokat, hiszen vitorlázással, fürdőzéssel, ebéddel egybekötött túrákat is biztosítanak. Ott van például a Tihany félsziget kerülő túrájuk, ami pontosan az imént felsorolt programot foglalja magába, ugyanakkor a Kelet-Nyugat vitorlástúra is hasonló élményeket kínál. Ezek mellett persze még számos megoldásból válogathattok, ha valóban egy izgalmas csapatépítőt szeretnétek tető alá hozni. Nagy előnye az ajánlatoknak, hogy a szervezést is leegyszerűsíti, hiszen már előre megtervezett útvonalon, leszervezett program keretein belül élvezhetitek a szép időt és a Balatont.

Vitorlázás Balaton ajánlatok a balatoni-hajoberles.hu weboldalon találhatók, ahol egyúttal a foglalást is egyszerűen elintézhetitek néhány kattintással. Ha netán éppen aznap rossz idő lenne, amit előre nem láttatok, akkor szerencsére az időjárás garancia által lehetőség van egy másik időpontban igénybe venni a szolgáltatást!