Szponzorált tartalom

ADR tanácsadás

ADR tanácsadás

Azt minden cégvezető tudja, hogy bizonyos követelményeknek, törvényi előírásoknak eleget kell tenni ahhoz, hogy a munkatársak és ügyfelek egyaránt biztonságban lehessenek. Egy olyan cégnél, ahol veszélyes árut szállítanak, mindenképp kivételes odafigyelést érdemes ez a tevékenység. Körültekintéssel kell eljárni, elő kell rá készülni, hogy a közúton az ilyen jellegű áruk szállítása biztonságosan történhessen meg. 

Hatékony segítséget nyújt az előkészületekben az ADR tanácsadás, amelyet a MultiEgis budapesti székhelyű cég szolgáltatásként biztosít az érdeklődők számára. A munka zökkenőmentessége érdekében széleskörű szolgáltatásokkal egészül ki az ADR tanácsadás, amely a veszélyes áruk szállításával kapcsolatban különböző lehetőségeket kínál. A törvény szerint minden cégnek, aki veszélyes árut szállít, alkalmaznia kell egy erre szakosodott tanácsadót. Az ő feladata a munkafolyamat megszervezése, a munkatársak tájékoztatása és ellenőrzése egyúttal. A vész forgatókönyvet is meg kell terveznie, ami arra vonatkozóan hasznos, hogy ha baleset történik, akkor fel tudja tárni az okokat.

Az ADR tanácsadás szolgáltatások körébe tartozik a veszélyes áruszállításra vonatkozó tanácsadás, audit, eseti tanácsadások, képzés és ügyintézés többek között.

Amennyiben szeretne többet megtudni a szolgáltatásról, abban az esetben minden információt megtalál a tanácsadó cég honlapján!