Szponzorált tartalom

Don Perignon pezsgő

A pezsgő népszerű ital a világ szinte minden részén. A buborékos bor izgalmas, ugyanakkor könnyed, ráadásul sokféle kivitelezésben megtalálható. A Don Perignon pezsgő természetesen minden minőségi fajtának az atyja, hiszen ez volt a legelső lejegyzett márka. Természetesen a Szent Benedek-rendi szerzetes, Don Pérignon által készített változat már valóban csak történelem, de mindenképpen megérdemli, hogy a mai mennyei utódja viselje a nevét.

Bár mindenki hallott róla, viszonylag kevesen jutnak hozzá. Magyarországon már rendeléssel is megvásárolható az igazi, hamisítatlan Dom Perignon pezsgő, azonban nem vitás, hogy nem tartozik a pár ezer forintos fajták közé. Mégis megéri megkóstolni és lehetőség szerint időnként fogyasztani, hiszen valóban páratlan élményt nyújt.

Egy Dom Perignon pezsgő ajándéknak is kiváló, így az ünnepek közeledésével el lehet gondolkodni azon, hogy kit lepjünk meg idén egy ilyen pazar ajándékkal. Az ünnepi vacsorát, szilveszteri összejövetelt is megkoronázza ez a remek ital.