Szponzorált tartalom

Defektmentes gumi

Defektmentes gumi

A bringázás technikai sportág és kikapcsolódási forma, sem masszív tekeréskor, sem pedig kirándulás közben nem túl kellemes élmény a bicikligumi kilyukadása. Ilyenkor, ha az ember nincs megfelelő szerszámokkal, eszközökkel felszerelkezve, akkor semmiképpen nem tudja orvosolni a problémát. A legbiztosabb megoldást erre a gondra a megelőzés jelentheti defektmentes gumi formájában, amelynek nem árthatnak sem üvegszilánkos, sem éles kövek, de még azt is kibírja, ha szög fúródik bele.

Defekt kivédekezésére léteznek még egyéb technológiák is, mint például a defektgátló folyadék és szalag, viszont ezek nem jelentenek száz százalékos biztonságot a bringásoknak. A defektmentes gumi prémiumanyagból készült, nem pedig műanyagból. A rugalmas gumikeverék, a minta illetve a belső fal között helyezkedik el és teljes mértékben képes ellenállni minden külső hatásnak. Legyen Ön is felkészülve minden eshetőségre, ne érje váratlanul negatív meglepetés a kerékpártúra során! Vértezze fel magát ezzel a rendkívül strapabíró defektmentes gumival, ami az agardikerekpar.hu internetes áruházban többféle méretben megrendelhető, számos kerékpártípushoz.

A webshop hatalmas kínálattal rendelkezik egyéb bicajos kellékeket, kiegészítőket illetően is. Egyik ilyen a kisgyermekes családoknak szánt Bobike gyerekülés, ami a hátsó vázra valamint a csomagtartóra egyaránt felszerelhető. Kerékpározni mindig élvezet, kiváltképp akkor, ha még a gyerekünket is magunkkal vihetjük a világ felfedezésére.

A Bobike gyerekülés masszív szerkezetének és erős összetételének köszönhetően, roppant biztonságos. Az ülés héja duplafalú, a csatja erős, könnyen állítható biztonsági övvel és lábtartóval, valamint kiterjesztett oldalsó védelemmel is rendelkezik. Szerszám nélkül is beállítható. A biztonságához még a rajta lévő prizma is nagyban hozzájárul, ami segíti a láthatóságot. A Bobike gyerekülés megvásárolható a honlapon keresztül oly módon, mint bármelyik webáruházból. Mindössze néhány kattintás és már küldik is a megadott címre.