Szponzorált tartalom

Elektromos hősugárzó

Néhány hét múlva beköszönt a tél. Talán már Ön is tapasztalja, hogy dupla zoknit felhúzni és a legvastagabb paplanba becsomagolni magunkat nem feltétlenül elég, hogy melegen tartsuk a testünket.

A gyorsaságáról és hatékonyságáról ismert elektromos hősugárzó az egyik legolcsóbb fűtőtest típus. A készüléket a legtöbb esetben egy kerámia fűtőelem melegíti fel és a beépített ventilátornak köszönhetően, a meleg levegőt a helyiségbe fújja.

Egyszerű kialakításuk végett, a ventilátoros elektromos hősugárzók kedvezőbb áron kaphatóak, továbbá biztonságosabbak is más modelleknél, mivel a kerámia fűtőelem nem tud annyira felforrósodni, mint más fűtőtestek.

A készülék beépített érzékelővel van ellátva, ami lezárja a villamos energiát, ha a fűtőelem egy bizonyos forrósági fok fölé emelkedik. Az elektromos hősugárzó kicsi és kompakt, ennek köszönhetően könnyen hordozható az egyik helyiségből a másikba, hogy lehetővé tegye a testre szabott fűtést. Kompakt kialakítása miatt, egyszerűen felszerelhető, akár az asztalra is.