Szponzorált tartalom

Bojler 120 liter

Az olcsó és színvonalas bojler már nemcsak álom. A Hajdú bojler 120 literes változatának kifejlesztésekor a versenyképes alacsony ár és a minőség kiegyensúlyozására törekedett a gyártó.

Ennek köszönhetően, a készülék összes jellemzője és funkciója megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyeket egy szabványos elektromos háztartási vízmelegítőtől elvárunk. Tették mindezt úgy a gyártók, hogy semmilyen kompromisszumot nem kötöttek a minőség vagy a megbízhatóság rovására.

A Hajdú bojler 120 literes modell az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: stílusos design, hosszú élettartam, a magas hőmérsékletnek ellenálló tartály bevonat, korrózió elleni védelem, hőmérséklet kijelző, vízszintes és függőleges opció. A jelentős mérete ellenére, a bojler 120 literes típusának a felszerelése sem okoz problémát egy jó vízszerelőnek.

Amennyiben konzultálni szeretne egy megbízható szakemberrel az Önnek szükséges vízmelegítő méretéről, kollégáink állnak a rendelkezésére. Továbbá, ha megtalálta a megfelelő modellt, a beszerelést is bátran ránk bízhatja!