Szponzorált tartalom

Szolárium bérlése

A borúsabb, esősebb, hidegebb hetek beköszöntésével, sajnos búcsút kell inteni a napfénynek, de a szép barna bőrszínnek nem muszáj. A barnulás garantálható a szoláriumoknak köszönhetően, amelyeket manapság már meg is lehet venni vagy bérelni különféle helyeken, ezért nem kell valaki elmenjen egy szalonba.

Vannak olyan cégek, ahonnan fix havi díjért lehet szoláriumot bérelni. Persze egyesek bizonytalanok ezzel kapcsolatban, ugyanis sok mindenkitől hallottak olyasmiket, hogy az UV sugarak káros hatással vannak a bőrre, sőt, rákkeltőek is lehetnek.

A tapasztalatok szerint valóban nem árt az óvatosság, az intenzív sugarak miatt a rövid élvezetért súlyos árat fizethet a barna bőrszínért. Azonban vannak már olyan szoláriumok is, amelyek maximálisan biztonságosak akkor, amikor az ember betart bizonyos szabályokat és nem viszi túlzásba a szolizást.

A Holland Impex shoptól számtalan modern, igazán mutatós berendezés bérelhető ki, amelyekkel könnyebb és mindenképp biztonságosan barnulhat le az ember és lehet olyan a színe, mint júliusban vagy augusztusban.