Szponzorált tartalom

Gépkezelő jogosítvány

Ma már az építőiparban, a szállítás és raktározás területén, valamint a logisztikákban sokszor keresnek olyan munkaerőt, aki OKJ-s anyagmozgató képzéssel, gépkezelői engedéllyel rendelkezik. A jobb álláslehetőségek érdekében, a gépkezelő jogosítvány megszerzése mindig jól fog jönni.

A tanfolyam elvégzése után megszerzett oklevéllel a résztvevők dolgozhatnak kiépített darupályán vagy rögzített tartóállvány forgáskörzetében.

A gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez kevés feltétel kötődik: a jelentkező legyen 18 éves vagy szakmunkás, az előzetes és időszakos orvosi vizsgálat alapján legyen alkalmas az ilyen munkákra és rendelkezzen az emelőgép kezelésére egy államilag elismert szakképesítéssel. A 24 elméleti és 36 gyakorlati óra után írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsgát kell letegyenek a jelentkezők.

A gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez a tanfolyam kb. 2 hét és minimum 10 fővel indulnak a csoportok. Erről bővebben a Transzport Studium honlapján lehet olvasni, valamint itt lehet jelentkezni is.