Szponzorált tartalom

online programozás

online programozás

A ViktorJava.com egy kezdő Java programozó által írt weboldal, aki ráadásul fő munkája, a szövegírás mellett kezdett el programnyelvet tanulni. Bár főiskolai informatikai végzettsége van, a programnyelvek szinte teljesen kimaradtak a képzéséből, így az oktatásnak újoncként vágott neki.

A ViktorJava-n egymást követik a bejegyzések, melyek jól mutatják, hogy mennyit kell dolgoznia annak, aki átképezné magát programozónak. Hiszen a szakma nagyon jó, de a tudást nem adják csak úgy, lépésről-lépésre kell elsajátítani ezeket a készségeket is.

A Java ráadásul nagyon sokrétű és robusztus nyelv, okkal ez az egyik legtöbbet használt eszköz a fejlesztés során. Emiatt aztán megfelelő tanfolyam is szükséges az elvégzéséhez, különben óhatatlanul is belebonyolódunk a dolgokba. A ViktorJava bloggere is így járt, de bármikor segítséget kérhetett a mentorától, aki a StudiCore csomag részeként ellenőrizte a haladást. A blogból kiderül, voltak bizony olyan szakaszok, amikor a mentor nélkül nem sikerült volna túllépni az akadályokon.

A végeredmény viszont impozáns, hiszen a ViktorJava.com bloggere már amúgy is vállalkozó volt, és most is ezen a vonalon szeretné folytatni a tanulást. Már a mobilapplikációk felé fordult, hiszen az online programozás tanfolyam ennek megértéséhez nagyon jó alapokat nyújtott. A tanulás nem ér véget, de a mobil applikációk ismét egy olyan terület, amelyben nem csak nagyon sok fantázia van, hanem pénzkeresetnek sem utolsó.

A ViktorJava.com itt érhető el: online programozás blog