Szponzorált tartalom

Mutatós kerítés

Nagyon sokféle lehetőség létezik napjainkban arra a célra, ha a telket vagy más tulajdonában lévő birtokot el szeretne keríteni. De ha igazán strapabíró változatot szeretne vásárolni, akkor javasolt a betonkerítés mellett letennie a voksot. Ami a telepítést illeti, először is ki kell jelölni az oszlopok helyét.

Mindezt úgy célszerű csinálni, hogy az oszlopok tengelyvonalai egymástól 157 cm-re legyenek. Második lépésként érdemes az alapgödröt 40*40*80 cm mélyre ásni.

Az oszlopok elhelyezése előtt, mindenképpen figyeljen oda egy dologra annak érdekében, hogy minden méretet könnyebben megtudjon. A kellékeket le kell fektetni egymás mellé, de úgy, hogy egymáshoz szorosan illeszkedjenek. Ezt követően a zsinórt úgy feszítse ki, hogy a gödör felett mutassa az oszlopok tetősíkját.

A kihúzott zsinórtól függőlegesen lehet ezután kimérni az alsó szintet. Ha minden megvan, akkor jöhet egy kis betonozás. Ezután a betonkerítés oszlopait el lehet kezdeni lerakni. Ha ez megtörtént, akkor érdemes várni legalább 1 napot a közök berakása előtt.