Szponzorált tartalom

Páramentesítő

Mindenki előtt ismert, hogy amikor egy pincébe vagy régi házba belép, jellegzetes szaggal találkozik. A dohos szaga jellemzi ezeket a régi épületeket. A nedves falak néha nem száríthatóak ki, de a páramentesítés rengeteget javít ezen a helyzeten.

A berendezések automatikusan, a kívánt páratartalomra állítják be az adott helyiség levegőjének nedvességtartalmát. Ez elvégezhető egyetlen szobában vagy az egész lakásban, attól függően, hogy az erre használt berendezés mekkora kapacitású.

A páramentesítés lehetővé teszi, hogy normalizálódjon a nedves falakból folyamatosan kipárolgó víz, ami akkor válik károssá, ha a levegőben 60% fölé emelkedik. Ebben az esetben elkerülhetetlen a penész és a dohos szag megjelenése.

Ez senkinek sem előnyös helyzet és amennyiben más lehetőség nincs, marad a páramentesítés. Ez a megoldás a legtakarékosabb és akár évekig is alkalmazható. A falak szigetelése nem olcsó dolog és erre nincs mindig anyagi fedezet. Sokan használják ezt a módszert a pincék illetve alagsori helyiségekből a túlzott nedvesség kivonására.