Szponzorált tartalom

használt laptop

használt laptop

Az emberek kezdenek ráébredni, hogy attól még, mert valami nem vadonatúj, még lehet jó, sőt képes szinte teljes egészében azt az élményt nyújtani, mint egy új. Vásárolunk használtruhát, használtautót, sőt telefont is sok más mellett. Ezek az eszközök, használati tárgyak mind eleget tudnak tenni az elvárásainknak, sőt ha jobban belegondolunk, azért is előnyös választás ezek mellett dönteni, mert kíméljük vele a környezetet. 

Egy használt laptop esetében sokat spórolhatunk is, miközben egy teljesen jól használható eszközt tudhatunk a magunkénak. A hasznaltlaptop.eu weboldalon olyan termékek sorakoznak fel, amelyek mindegyike másodkézből való, ennek ellenére garanciát vállal rá az eladó. Ez úgy lehetséges, hogy mindegyik keveset használt, ellenőrzött forrásból való, így a felújításukat követően újra biztonsággal értékesítésre kerülhetnek. 

A vevő igencsak jól járhat, hiszen a töredékéért juthat hozzá egyes márkák modelljeihez, köztük Lenovo, Dell vagy éppen HP használt laptop is szerepel a kínálatban. Körülbelül százezer forint körüli összeggel kell rendelkezni ahhoz, hogy egy használt laptop új tulajdonosai lehessünk, míg e boltokban ennek az árnak a többszöröséért juthatnánk csak hozzájuk. Már csak ezért is megéri, plusz ott a garancia, amit kihasználhatunk, ha bármi történne a laptoppal. 

Ezek üzleti laptopok, vagyis egy-egy vállalat vásárolta meg munka közbeni használatra. Ahogy a flottás autóknál, úgy ezeknél az eszközöknél is jellemző, hogy egy-két évnél tovább nem használják őket, hanem lecserélik azokat egy újra. Ennek köszönhetően juthatunk mi hozzá olcsón a laptopokhoz és használhatjuk őket teljes értékkel otthon. Kedvező ajánlatok közül válogathatunk, hiszen számos ismert és kedvelt márka terméke sorakozik fel a kínálatban, amit online rendeléssel érhetünk el. Az egy év garanciát pedig két évre is bővíthetjük.

Nézz körül a kínálatban, ami bővelkedik a legnépszerűbb márkák sokaságában, ahol megtalálhatod azt a laptopot, amit már előzőleg kinéztél az üzletekben, viszont nem engedheted meg magadnak. Most mégis a tiéd lehet!