Szponzorált tartalom

3 2 1 ülőgarnitúra

3 2 1 ülőgarnitúra

Van úgy, hogy a régi jól bevált dolgokra esküszünk, ami nem véletlen. Ezek már bizonyítottak és érthető, hogy nagy bizalommal vagyunk feléjük. Ezért van az, hogy a 3 2 1 ülőgarnitúra még mindig nem ment ki a divatból, hiába vannak már különlegességek, eltérő formájú, kialakítású bútorok, amelyekre szintén nagy a kereslet.

Amennyiben 3 2 1 szett összeállításban szeretnénk vásárolni, akkor valószínűleg elég tágas ahhoz a nappalink, hogy ezt a szettet elhelyezzük benne. Ahogy a nevében is benne van, háromszemélyes, kétszemélyes és egyszemélyes elemekből áll az összeállítás, ami ezzel együtt lehetőséget nyújt rá, hogy legyen egy tágas kanapénk, amin elfekve nézhetjük a tévét. Egy kettes, némileg kisebb darab, amin ugyanezt megtehetjük, mégis valamivel szűkösebb helyen (van aki feltett lábakkal szeret pihenni), illetve egy olyan egyes elemből áll, amiben ücsörögve mondjuk könyvet olvashatunk. Az egyik dolog nem zárja ki a másikat, mindenkinek eltérő szokásai vannak, de egy biztos, egy ilyen összeállítással jó néhány vendéget le tudunk ültetni a nappaliba.

Jól jön a 3 2 1 ülőgarnitúra akkor is, ha társasozni szeretne a család és ehhez kell elegendő ülőhely, valamint abban az esetben, amikor vendégünk érkezik és vendégszoba híján a kanapén kell elszállásolnunk az illetőt. Nyugalom, ezek is kaphatók ágyazható kialakítással, így bőven lesz hely, ami még elég kényelmes is. Bár alapvetően ezek ülőbútorok, 1-1 éjszakára tökéletesek arra, hogy aludjunk rajtuk.

Stílusokban rengeteg eltérő megoldásból választhatunk, hiszen mind a modern, letisztult, mind az izgalmas színű, vidám megjelenés elérhető a MyBútor webshopban, ahol ezzel együtt kisebb méretekkel rendelkező szettek is megtalálhatóak. Abban az esetben, ha nem a miénk a világ legnagyobb nappalija, de kedveljük és ragaszkodunk ehhez az összeállításhoz, akkor érdemes kevésbé terjedelmes méretű szettet választani, ami ugyanúgy ki fogja tudni szolgálni az igényeinket.