Szponzorált tartalom

leszokás a dohányzásról

leszokás a dohányzásról

Ilyen kérdést szerintem csak az olyan hozzá nem értő tesz fel, mint én, aki soha nem dohányzott, vagy nem űzött semmilyen más károsnak mondható szenvedélyt. A dohányzásról leszokni ugyanis pokolian nehéz, de vannak módszerek, amelyek ezeken a nehézségeken talán egy fokkal jobban át tudnak lendíteni. Szóval: könnyen is mehet a leszokás a dohányzásról? A választ mondjátok meg ti! Én pedig csak azt mondom el, hogy miket szoktam rendelni a Prevenció Patika oldaláról ahhoz, hogy valóban, könnyebben menjen. Aztán, hogy ettől még ez mennyire könnyű valójában az megint teljesen szubjektív.

A leszokás a dohányzásról úgy indul, hogy te saját magadban elhatározod, hogy ennyi, elég volt, nincs erre többé szükségem, mert drága, büdös és káros. Ezt követi egy alapos felkészülés, hogy mire lehet számítani a nikotin hiányával – hát nem sok jóra. Persze sokan beszámolnak arról is, hogy egyik napról a másikra leszoknak a dohányzásról, de talán a fokozatosság elvén talán még jobb eredményeket lehet elérni. Annak a kis kátrányos rudacskának viszont sok más káros összetevője is van, nem csak a nikotin, ezért azzal egyet értek, hogy a nikotinról érdemes lépésenként leszokni, a cigiről viszont egy lépcsőben.

Ehhez a Prevenció Patika termékei, amelyek a nikotint pótolják a szervezetünkben remekül passzolnak. Különböző mennyiségekben lehet vele a szervezetünkbe nikotint juttatni. Van, amelyik folyamatosan ad egy bizonyos mennyiséget valamilyen tapasz formájában. Ezeknél általában meg van adva, hogy mondjuk 16 óra alatt hány milligrammot visz be a testünkbe. De vannak olyan készítmények is, amiket mi adagolhatunk magunknak attól függően, hogy éppen mennyire szenvedünk ennek a méregnek a hiányától. A Prevenció Patikánál megtalálhatók kisebb dózisú készítmények azoknak, akik nem ma kezdték a leszokást és már ezzel is beérik, de vannak magasabb nikotin tartalmú termékek is azoknak, akiknek még több időre és nagyobb mennyiségre van szükségük a sikeres leszokás érdekében.

Egyébként ma már azt sem lehet mondani, hogy drága a leszokás, mert hogy a leszokást segítő termékek jóval olcsóbbra jönnek ki, mint maga a dohánytermék. Például egy 30 darabos nikotinos rágótabletta a Prevenció Patika webshopjában 2000 forint körül mozog. A hasonló termék a tapaszok terén 4-5 ezer forint között van. A szopogatótabletta is 2000 forint körül van, bár abban csak 20 darab tabletta található – de igazából az is tud addig elegendő lenni, mint egy rágótabletta.

Ha pedig minden leszokáshoz szükséges terméket összeszedtünk és örülünk, hogy még mindig maradt elég pénzünk, akkor érdemes körülnézni a gyógynövények és vitaminok kínálatában, ahol még remek segítséget kaphatunk a leszokás tüneteinek enyhítésére és az egészséges szervezet visszaállítására és megtartására.