Szponzorált tartalom

Alufelni tisztítás

Egy nagyobb esőzés után rendkívül zavaróan tud hatni, amikor rápillantunk az autónkra és azt látjuk, hogy teljesen összekoszolódott. Minek lemosni, mert úgyis olyan lesz megint, gondolhatnánk, de a természet erői komolyan munkálkodnak, ami gyorsan megjelenhet rozsdafoltokként az alvázon. Az alufelni tisztítás elvégzésére mindig fordítsunk elegendő figyelmet, ugyanis ez a rész szinte közvetlenül ki van téve a szennyeződéseknek.

A kerekek gyorsan felcsapják a vizet, sarat, valamint a fém hamar felforrósodik a tűző napsütésben. Nem beszélve a téli időszakról, amikor az alufelni tisztítás jóformán rendszeresen meg kell történjen, a maró sós közeg miatt, amit az utak csúszásmentesítésénél használnak.

A lehetőség adott, hogy egyúttal alapos gondját viseljük a járműnek, miközben a természetet is óvjuk. Az alufelni tisztítás biológiailag lebomló készítményekkel hosszú távú védelmet biztosít, miközben csökkenti az ökológiai lábnyomunkat. Kíméljük a bolygót és mentsük meg a környezetünket, hogy abban sokáig egészségesen és boldogan élhessünk.