Szponzorált tartalom

weboldal készítés árak

weboldal készítés árak

Azok, akik vállalkozni kezdenek, nagyon hamar rájönnek, hogy a vállalkozásnak honlapra van szüksége, és ha lehet, tegnapra. Mivel nagy általánosságban úgy gondolják az emberek, hogy: „ sitty-sutty pár kattintás és kész a honlap, aztán majd özönlik a nép, aki mind nálam vásárol”, ezért hatalmas az a fajta döbbenet, amikor a weblapkészítő azt mondja, hogy kb. egy hónap.  Ilyenkor jön a hüledezés! A következő meg akkor, amikor a weboldal készítés ára  után érdeklődik a kedves ügyfél.  Mivel a vállalkozónak azonnal kell a honlap – ami teljesen érthető persze -, elfut  egy másik szakemberhez, majd a következőt és utána érkezik a döbbenet nála, hogy: „ hú ez is egy szakma”?!   Mert minden webmester hasonlókról beszél, más-más árakon. De miért is van ez a különbség az árakkal?

Ez azért van, mert az egyik szakember valószínű egy teljesen alapcsomagról, alapfeltételekkel, a legolcsóbb megoldásról beszélt, a másik talán arról a konstrukcióról amelyik egy átlag vállalkozás alapfeltétel, a harmadik meg egy olyanról ami szerinte, igényes. A weboldal készítés árak az ügyfél igényeitől függenek! Pontosabban az Ön vállalkozásához elengedhetetlen feltételek megteremtésétől. A webmester úgy készíti el a honlapját, hogy az Ön vállalkozása gördülékenyen működjön, és olyan funkciók legyenek rajta, amit Ön szeretne: például: dizájn, gyorsaság, képek, tárhely, bevételek, arculat, admin felület, és sorolhatnánk.

A weboldal készítés árak kizárólag Öntől függnek. Minden weboldal egyedi, egyedi igényekre szabva, egyedi arculattal, egyedi „tudással”. A  Weboldal készítés árak a vállalkozásának céljától, és az Ön igényeitől függ.  Miért egy hónap az elkészülése? Mert folyamatos egyeztetésekre van szükség a weboldal készítő, és a megrendelő között, hogy olyan legyen benne minden, ahogy az ügyfél szeretné, ahogy a vállalkozás gördülékeny működése igényli. Itt olvasható, az a 15 szempont, ami alapján kialakul a reális ár: Weboldal elkészítési ára.